Google Login Error

For general administrative discussion.
joecross
Posts: 80
Joined: Fri Mar 13, 2015 11:03 am

Google Login Error

Postby joecross » Tue Mar 31, 2015 10:43 am

I get an error every time I use Google to login after clicking the link in an an email notification.

  1. Click link in email notification
  2. Click "Google" button to login
  3. Get error

Error 400  OAuth2 Error   1.png
Error 400 OAuth2 Error 1.png (89.07 KiB) Viewed 1066 times

rortizze
Posts: 5
Joined: Thu Feb 12, 2015 6:46 pm

Re: Google Login Error

Postby rortizze » Tue Mar 31, 2015 5:48 pm

Thanks Joe -
Added to Google's Oauth developer console's redirect URI: viewtopic.php?mode=login&login=external&oauth_service=google

It should no longer throw an error. The validation workflow continues to be odd despite this addition. I think I'll have to add the Google button to the bottom of the template to avoid issues since hitting "Reply to Post" prior to being validated causes the user to redirect to credentials page, loses context of the original location and the process where it should return the user to the post's reply page doesn't seem to complete.

I'll try review later on tonight.

joecross
Posts: 80
Joined: Fri Mar 13, 2015 11:03 am

Re: Google Login Error

Postby joecross » Wed Apr 01, 2015 9:11 pm

rortizze wrote:It should no longer throw an error.


Hi - The good news is that I don't get an error anymore. The bad news is now I get this message when I click the link in the email notification, "The requested topic does not exist." When I log in via the forum home page first, the link works fine so I'm sure the topic exists. Weird...


Return to “General Administrative”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest